Denizli Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Denizli Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı düzenledi ve ünlü yazarlar okuyucularıyla buluştu. Popüler kültürün yazarlarından Kahraman Tazeoğlu da fuarda hayranlarıyla buluştu ve yoğun bir ilgi gördüğü için memnun olduğunu belirtti.

Ege’nin en büyük kitap fuarı olan fuarın ilki düzenlendi. Her gün binlerce vatandaşın akınına uğrayan fuarda imza günleri de olduğu için çok sık tercih ediliyor. Uzun kuyruklarla hayranlarının kitaplarını imzalayan Tazeoğlu, “İnsanı ve dünyayı değiştirebilmek için okumak şart. Bu fuarı düzenleyen ve beni okuyucularımla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Kitapseverlerin ilgisinden memnun olan Kahraman Tazeoğlutüm okurların gelemediğini biliyorum, hepiniz burada olmak isterdiniz, ben her sene bu fuarda olacağım merak etmeyin” dedi.

 

Ayrıca Kontrol Et

Ünlü Düşünür Voltaire ve Felsefesi

Gerçek adı François Marie Arouet olan filozof ve Fransız yazar, mahlas olarak Voltaire ismini kullanırdı. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir